atBusiness ja CIBER tekevät sähköisestä työpöydästä totta

atBusiness Oy ja CIBER Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen sähköisen työpöydän ratkaisujen tarjoamisesta asiakkailleen. Ratkaisuissa yhdistyy osapuolten syväosaaminen maailman suurimpien ohjelmistovalmistajien Microsoftin ja SAPin tuotteista saumattomaksi sähköiseksi työympäristöksi.

Yhteistyön keskiössä on Microsoftin ja SAPin Duet Enterprise -tuote, joka yhdistää SAP-sovellukset ja Microsoft SharePointin tietotyöläiselle yhtenäiseksi käyttökokemukseksi ja sähköiseksi työpöydäksi. Ratkaisun avulla organisaatiot voivat laajentaa ja jakaa toiminnanohjausratkaisujaan laajemmalle käyttäjäkunnalle esimerkiksi osana organisaation intranetia tai tuttuja Office-tuotteita.

"Microsoft SharePoint on vakiinnuttanut asemansa organisaatioiden tuottavuusalustana ja sähköisen työympäristön mahdollistajana, mutta alustan hyödyntäminen aidosti osana työntekijöiden päivittäisiä prosesseja on usein vasta alullaan. Käyttäjän kannalta tilanteen on tehnyt hankalaksi useat erilliset järjestelmät ja vaihteleva käyttökokemus. Mikäli yrityssovellusta käyttää kerran tai kaksi vuodessa, ei käytöstä ehdi syntyä rutiinia. Kysyntää yhtenäiselle sähköiselle työpöydälle on laajalti", kertoo atBusineksen myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Monthan

”Yritysten SAP -liiketoimintaprosessien yhdistäminen yritysten sähköisiin työpöytiin on perinteisesti toteutettu tapauskohtaisina hankkeina. Prosesseja on ohjattu sähköpostin, taulukoiden, tulosteiden ja raporttien avulla ilman kunnollista yhtenäistä näkyvyyttä eri järjestelmien tietoihin. Duet Enterprise nostaa SAP käytettävyyden kokonaan uudelle tasolle.” toteaa CIBERin konsultoinnista vastaava Sami Neuvonen.

Yhteistyössä atBusiness ja CIBER kykenevät palvelemaan asiakkaita kattavasti Duet Enteprisen arvioinnissa, pilotoinnissa, ratkaisujen toteutuksessa sekä jatkuvassa tuessa. Yhtiöiden palveluksessa työskentelee yli 200 asiantuntijaa.

"Microsoft ja SAP ovat maailman suurimpia ohjelmistoyrityksiä, joilla luonnollisesti on paljon yhteisiä asiakkaita ja tuotteet tärkeässä asemassa asiakkaiden liiketoimintaprosesseissa. Duet Enterprise yhdistää joustavasti Microsoftin tuottavuusratkaisut SAP:n prosesseihin ja liiketoimintatietoihin hyödyntäen jo tehtyjä investointeja tietojärjestelmiin, kehitysvälineisiin ja –tapoihin. Näin Microsoftin työkaluihin tottuneet tietotyön tekijät saavat helposti, tehokkaasti ja joustavasti SAP:n järjestelmien tiedot käyttöönsä.”, toteaa Microsoftin tuottavuusratkaisuista vastaava Tom Toivonen.

”On hienoa nähdä suomalaisten SAP:n ja Microsoftin kumppaneiden yhdistävän voimansa tuottamaan omia ratkaisuita ja auttamaan asiakkaita hyödyntämään valmiita ratkaisuita ja malleja”, Toivonen jatkaa.

Duet Enterprise on täysin uudelleen suunniteltu tuote perustuen asiakkaiden ja kumppaneiden kokemuksiin aiemmista Duetin versioista. Duet Enterprise julkaistaan virallisessa Duet Enterprise Summit -tapahtumassa 1.2.2011.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen osoitteessa www.duetenterprisesummit.com.

atBusiness ja CIBER järjestävät aamiaisseminaarin tiistaina 15.3.2011 Espoon Niittykummussa. Tarkemmat lisätiedot tapahtumasta sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Lisätietoja

Tommi Flemming, johtaja, atBusiness Oy
Puhelin 0400 826 786, tommi.flemming@atbusiness.com

Tarja Mäkinen, toimitusjohtaja, CIBER Oy
Puhelin 0207 290 700, tarja.makinen@ciber.com

atBusiness on tietotekniikan palveluyritys, joka tuottaa asiakkaidensa menestykselle välttämättömiä ratkaisuja.  Strategisen kumppanin asemamme nojaa syvään luottamukseen, innovatiivisuuteen, ketteryyteen, korkeaan laatuun sekä kestävään kasvuun. Ratkaisumme perustuvat tarkoituksenmukaisiin teknologioihin ja kumppanuuksiin, sillä jokainen bisnes on omanlaisensa.  Asiakkaitamme palvelee 170 ammattilaista Espoossa, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Pietarissa.

CIBER on johtava, kansainvälinen SAP-konsultointiin erikoistunut yritys.  Suomessa CIBERin palveluiden painopiste on SAP-konsultoinnissa ja erityisesti SAP:n teknologia-, logistiikka-, tietovarastointi- ja henkilöstöhallintaratkaisuissa. Kansainvälinen CIBER Inc -konsulttiyhtiö toimii 18 maassa. Yhtiön pääkonttori on Denverissä Coloradossa ja liikevaihto yli miljardi dollaria.